KLANTENSERVICE: INFO@BUITENNIEUWS.NL

Voorwaarden

Prijzen
Alle genoemde prijzen op de website zijn in euro’s en inclusief BTW.

Verzendkosten
Buitennieuws verzendt jouw bestelling gratis. Wij verpakken onze producten zo goed mogelijk om beschadigingen te voorkomen.

Verzendkosten bij retournering zijn voor verzender.

Levering van grotere producten
Grotere producten zoals tuinmeubelsets worden in principe door ons geplaatst op het terras op begane grond tenzij anders met ons doorgenomen. Mocht echter blijken dat de goederen niet kunnen worden geplaatst door te smalle deuren en/of andere belemmerende obstakels (bijv. geen lift of te kleine lift) leveren wij af tot aan de voordeur en dient u zelf voor plaatsing zorg te dragen. Het niet kunnen plaatsen van de goederen op de gewenste locatie geeft geen recht tot annulering van de bestelde goederen.

Voor beursmodellen en speciale aanbiedingen worden aparte afspraken gemaakt.

Bestelling
Alle goederen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is. In dat geval krijg je daarvan bericht. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen nemen wij contact met je op over de levertijd en het moment van bezorging.

Betaling
Bestellingen via de webshop kun je veilig betalen met IDEAL, PayPal, overboeking en creditcard.

Bij directe leveringen kun je je aankopen bij Buitennieuws contant afrekenen of betalen door middel van overschrijving. Pinnen kan natuurlijk ook.

Herroepingsrecht bij levering van producten
A. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

B. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking (op eigen kosten) aan Buitennieuws retourneren.

C. Herroepingsrecht is niet van toepassing op specifiek maatwerk.

Beschadigingen
Als blijkt dat je goederen beschadigd hebt ontvangen verzoeken wij je zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 24 uur na ontvangst van de goederen) contact op te nemen met Buitennieuws. Bij voorkeur per e-mail voorzien van foto’s waaruit de beschadiging duidelijk blijkt. Buitennieuws zal vervolgens voor een snelle en correcte afhandeling zorg dragen en je hierover informeren.

Ondanks alles toch niet helemaal tevreden? Laat het ons weten zodat we met jou een gepaste oplossing kunnen uitwerken.