KLANTENSERVICE: INFO@BUITENNIEUWS.NL OF TEL. 0645891729

Buitenverlichting

Buitenverlichting is een productgroep die snel aan populariteit wint. En nee, we bedoelen hiermee niet de praktische lampjes naast de voordeur of langs het tuinpad of de oprit. Wat we wél bedoelen is de sfeerverlichting die ergens op het terras of tussen de planten, of als losstaand object geplaatst kan worden om het buiten nog gezelliger te maken; er zijn bollen in allerlei afmetingen, verlichting om bij te kunnen lezen of als lichtbron op de tuintafel, bloempotten en vazen. En zelfs schemerlampen!

Een product dat werkt op elektriciteit en voor buitengebruik is bestemd moet van de EU aan allerlei veiligheidseisen voldoen. Vaak werken deze apparaten op 12 Volt of minder en wordt hun waterdichtheid aangegeven met een IP-waarde.

Vaste buitenverlichting heeft vaak een elektriciteitskabel en een Led- of spaarlamp, verplaatsbare verlichting zoals de handzame lantaarntjes zijn meestal voorzien van Led-lampjes en werken op een accu die opgeladen kan worden; sommige zelfs via je laptop. Trendy, energiezuinig, handig in gebruik. Dat zijn de key-words voor buitenverlichting.

Buitennieuws heeft voor u de volledige collectie van o.a. LUMISKY buitenverlichting: bollen, kubussen, schemerlampen, lichtobjecten voor in de tuin of lantaarns voor op tafel. Met netsnoer of oplaadbaar via een inductieplaatje. Met wit-licht of met LED-verlichting met meerdere kleuren en een afstandsbediening.

GACOLI is een Nederland merk, vooral bekend van de kwaliteitslampen die geplaatst kunnen worden zonder de hele tuin overhoop te halen; de tuinverlichting van GACOLI werkt op zonne-energie en is hierdoor snoerloos, de lampen zijn eenvoudig en overal te plaatsen. Handig! De sfeerverlichting van GACOLI is in vele modellen verkrijgbaar.

De verrassende collectie buitenverlichting van Lumisky en Gacoli vindt u op www.buitennieuws.nl/buitenverlichting

 

Share this post