KLANTENSERVICE: INFO@BUITENNIEUWS.NL OF TEL. 0645891729

Buitennieuws gaat naar de beurs

De Lente is vandaag officieel van start gegaan. Dat betekent dat het buitenseizoen nu écht is begonnen!

Buitennieuws zal ook in 2016 weer op diverse toonaangevende buitenbeurzen te vinden zijn. Kom genieten van alles wat het betere buitenleven te bieden heeft op de sfeervolle locaties als verscholen landgoederen en statige kastelen. Kom mee naar buiten!

Door het hele land worden van april tot in augustus allerlei outdoor events georganiseerd; Buitennieuws heeft de leukste Fairs geselecteerd om haar collectie tuinmeubelen, buitenverlichting, buitenkleden en zomer-accessoires aan u te laten zien . U vindt onze planning tot nu toe (!) onder “Waar vindt u ons?”. Binnenkort mag u nog meer events verwachten waar Buitennieuws bij aanwezig zal zijn. De eerste buitenbeurs is de Lentiade op 16-17 april in het voormalige “Land van Ooit” in Drunen.

Het is de moeite waard om regelmatig nog eens op onze website te kijken voor de laatste beurs-ontwikkelingen. Wij verheugen ons op uw bezoekje tijdens een van deze beurzen, fairs en markten. Graag tot ziens!

Facebook
U vindt Buitennieuws natuurlijk ook op Facebook. “Like” onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste buitennieuws. Maak kans op gratis toegangskaarten voor de sfeervolle outdoor-events in de meest heerlijke tijd van het jaar: de lente en de zomer.

 

 

 

Share this post