KLANTENSERVICE: INFO@BUITENNIEUWS.NL OF TEL. 0645891729

Buitenkleden zijn hét buitenproduct van 2016

Hét buitenproduct voor 2016 is zonder twijfel het buitenkleed. In het kader van “binnen wordt buiten” zie je buitenkleden opduiken in ons buitenleven. Allereerst natuurlijk onder de loungeset, maar de kleden fleuren de buitenboel natuurlijk ook op op het balkon, onder de overkapping of veranda en in de serre. Ook wat verder van huis: op de kampeerplek of bij de caravan is het handig én decoratief. Het nieuwe buitenproduct vervangt in feite ook het bekende picknickkleed en dus gaat het mee naar het strand en naar de zomer-festivals. Trouwens, waarom zou je het niet ín je huis gebruiken: in de badkamer of in de (bij- keuken? En vanwege het handige gebruik (gewoon oprollen) en onderhoud (een nat doekje of de tuinslang) is het gewoon dé multi-functionele hit van dit seizoen.

Buitenkleden zijn er in veel verschillende maten en materialen. De afmetingen spelen natuurlijk mee bij het vaststellen van de bestemming die je er mee voor ogen hebt; de materiaalkeuze eigenlijk ook, alleen speelt daar de prijs ook vaak nog een rol.

Een buitenkleed moet natuurlijk geschikt zijn voor het prettige buitengebruik; weerbestendig, handig op te bergen, lichtgewicht, het moet tegen een stootje kunnen; het moet compact zijn op te rollen en het is ook nog eens gemakkelijk schoon te houden, dat ideale buitenkleed. O ja, en dan ook nog als het kan schimmel- en rotbestendig, kleurecht, slijtvast. Wilt u ‘m ook nog brandvertragend en met garantie?

Een plastic buitenkleed is vaak klein qua afmetingen maar wel lekker goedkoop. Ze zijn te koop bij de discounters voor enkele tientjes. Vanwege de echte glimmende plastic “look” is het dan natuurlijk niet echt een knapperd. En pas op: een plastic kleed kan ook glad worden. Alle waar naar zijn geld.

Er zijn ook buitenkleden met prijzen vanaf (!) € 700. En dat is wel heel veel geld voor een kleed. Wel mooi, dat wel.

De consument zoekt eigenlijk een kwalitatief goed buitenkleed tegen een acceptabele prijs. En als het kan een beetje fatsoenlijk van afmeting.

Buitennieuws heeft een mooie collectie betaalbare buitenkleden voor u samengesteld in zeer bruikbare maten: 122x183cm (€ 79,95), 152x244cm (€ 99,95) en 183x275cm (€ 149,95). Met een vuil- en waterafstotende coating heeft het gebruikte vinyl een zeer natuurlijke uitstraling. Voorzien van een luxe 3mm outdoor-schuimrubber onderlaag en netjes afgewerkt met een stoere bies en leverbaar in maar liefst 9 kleuren. Kijk voor een mooi buitenkleed snel op www.buitennieuws.nl en kies uw buitenkleed voor 2016.

Share this post
  , ,